Hama 118070

Hama 118070

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További Hama termékek: Hama TV- és monitortartó, állvány

Harmantrade CM-202 TV- és monitortartó, állvány 17 890 Ft-tól Harmantrade CM-202 Stell SHO 1004 TV- és monitortartó, állvány 11 990 Ft Stell SHO 1004 Stell SHO 1005 TV- és monitortartó, állvány 34 990 Ft Stell SHO 1005 Stell SHO 1021 TV- és monitortartó, állvány 28 990 Ft Stell SHO 1021

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Minimális képernyőméret 32"
Maximális képernyőméret 65"
Maximális teherbírás 50 kg
VESA kompatibilis Igen

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Hama Falra szerelhető TV-állvány, 118070, Rögzített, 32"-65", Fekete Ellenőrzött biztonság: az igény, a stabilitás és a működés összetett tesztjei garantálják a magas minőségi követelményeket;A TV további szerszámok nélkül akasztható a tartóba, és biztonságosan rögzíthető;A lopásgátló segítségével a TV zárral rögzíthető, a nyitórendszer blokkolható;A kioldózsinórok egyszeri meghúzásával a mechanizmus kiold, és a TV eltávolítható;Az elismert kritériumok szerint tesztelve nyilvános helyeken, például szállodákban vagy konferenciatermekben;Összecsukható karok: több hely az összeszerelés során, további kábelek gyorsan és egyszerűen csatlakoztathatók;A kioldó zsinórok mágnesekkel elrejthetők. A zárat nem tartalmazza. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a zárbilincs átmérője 4-6 mm legyen. Az állványt csak akkor lehet kinyitni és a TV-t eltávolítani, ha a zár nincs felhelyezve. A beépítéshez a különféle szerelési tartozékokon kívül a következő eszközöket is ajánljuk: fúró, ceruza, csavarhúzó, elektromos csavarhúzó, mérőszalag, villáskulcs, vízmérték. A TV-állványhoz mellékelt tiplik és csavarok csak beton- és tömör téglafalakhoz használhatók. A telepítés megkezdése előtt ellenőrizze a falat. Ha a fal bármilyen más anyagból készült, kérjük, biztosítson megfelelő dübeleket és csavarokat egy szakkereskedőtől.

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.